Postzegelvereniging Roosendaal

Subtitle

Lid worden?

Het is maar een kleine moeite om lid te worden van onze vereniging, en bovendien helemaal niet kostbaar. Het lidmaatschap van de vereniging kost slechts € 27,50 per jaar, geen inschrijfgeld.

Leden ontvangen voor hun contributie het maandelijks verenigingsblad (kan ook per E-mail) en het maandelijks blad van Filatelie( alleen dit al kost € 28,75 per jaar) en kunnen deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging zoals de bijeenkomsten, de veiling en de rondzend dienst.

Dus lid worden van de vereniging is veel goedkoper.

Als u geïnteresseerd bent in onze vereniging kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen met uw adres gegegevens, of u het boekje per e-mail wilt ontvangen, of u aan het rondzendverkeer wilt deelnemen, naar [email protected]

NB De gegevens blijven vertrouwelijk en worden niet aan derden verstrekt.

Welcome